Tag: 爱上海FTA


first_img Photographs United States “COPY” 2020 “COPY” ArchDaily Dutchess County Studio / GRT Architects Projects Area:  850 ft² Year Completion year of this architecture project Architects: GRT Architects Area Area of this architecture project Housescenter_img Photographs:  Ithai Schori Manufacturers Brands with products used in this architecture project Manufacturers: KAZA, Kast, The Watermark Collection TWC, WorksteadDesign Team:Rus Mehta, Tal Schori Partners, Nathan Geller, Andrew BarkhouseStructural Engineer:Ed Stanley EngineeringMillworker:Simon HamuiCity:AmeniaCountry:United StatesMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Ithai SchoriRecommended ProductsMetallicsStudcoWall Stop Ends – EzyCapRenders / 3D AnimationEnscape3D Real-Time Rendering SoftwareDoorsSolarluxBi-Folding Doors – EcolineDoorsSky-FrameInsulated Sliding Doors – Sky-Frame ArcText description provided by the architects. GRT Architects designed a studio in Dutchess County, New York for Manhattanites considering a move. Living and working in a large city inevitably involves conversations about leaving it. Our clients raised their children in the Frank Lloyd Wright-planned Usonia community and then moved to Manhattan as their nest emptied. Looking to retirement and grandchildren they found twenty-four pastoral acres on a lake in Dutchess county, yet remained apprehensive about full-time relocation.Save this picture!© Ithai SchoriWe proposed to start by building a small studio that would let the clients develop a feel for the land before committing further. In order to locate the studio, we needed to create a master plan. Doing so meant creating schematic designs for a three-bedroom house, workshop, swimming pool, fire pit, and dock then laying them out to share utilities sized to serve all including a common drive, septic system, well, and electrical service. We located the studio where it would have a view but not be the view.Save this picture!© Ithai SchoriSave this picture!Site planSave this picture!© Ithai SchoriWe composed three equally sized volumes in a pinwheel to create an 800 square foot open plan studio. Each mass has an identical roof atop a beak-like clerestory window but asymmetry was introduced in response to the site. The masses meet at a center point, marked by the pinwheel intersection of three steel beams but the interior is conceived as three subtly implied rooms, each oriented each to a different view. The southern mass steps down to follow the topography and windows are sized and located to balance views with privacy. Built-in elements perform many of the roles walls normally would, implying rooms without dividing the space and creating areas for cooking, living, and sleeping.Save this picture!© Ithai SchoriA murphy bed in the living space allows for guests while tall closets in the sunken sleeping space create some privacy between them and the owners. The studio is heated and cooled without the use of fossil fuels, using a radiant concrete slab and air conditioning concealed above the only ‘true’ room – the bathroom. The bathroom walls are tinted waterproof plaster executed in Moroccan tadelakt and the floor carries the triangle motif forward with custom terrazzo tiles. The counters are also in custom terrazzo, fabricated by Kaza Concrete who also produce GRT’s Flutes & Reeds line of concrete tiles.Save this picture!© Ithai SchoriOutside, the studio is clad in textured black brick, a material that plays optical tricks depending on lighting, sometimes flattening the complex mass into a single plane. The roof is clad in natural cedar shakes with copper trim intended to add a warmer aspect to the design.Save this picture!© Ithai SchoriSave this picture!© Ithai SchoriThe owners have greatly enjoyed the studio and asked us to proceed with other elements of the master plan including the pool, dock, and workshop. Grandchildren are expected in late 2020 and planning for the home is underway.Save this picture!© Ithai SchoriProject gallerySee allShow lessSen Retreat Takahara / KURU + Coil Kazuteru Matumura ArchitectsSelected ProjectsRepública Rosa Boutique Hotel / nicolas&nicolasSelected Projects Share Save this picture!© Ithai Schori+ 21Curated by Paula Pintos Share Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/952065/dutchess-county-studio-grt-architects Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/952065/dutchess-county-studio-grt-architects Clipboard Dutchess County Studio / GRT ArchitectsSave this projectSaveDutchess County Studio / GRT Architects CopyHouses•Amenia, United States CopyAbout this officeGRT ArchitectsOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesOn FacebookAmeniaUnited StatesPublished on November 26, 2020Cite: “Dutchess County Studio / GRT Architects” 25 Nov 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – LogisVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StonePartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsTiles / Mosaic / GresiteCupa PizarrasVentilated Facade – CUPACLAD UprightGlassLAMILUXGlass Roof PR60ConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight Skylights in ExperimentariumMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Copper FinishesStonesFranken-SchotterWall Covering & CladdingWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusSwingsStudio StirlingHanging Chair – BasketWallcovering / CladdingArrigoni WoodsWood Cladding – AcousticMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?交错风车工作室 / GRT Architects是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Recent Comments