Tag: 爱上海EUP


first_img Photographs Geotechnical Engineer: Year:  Eric Logan, Kevin Burke, Bryan James, Leo Naegele Manufacturers: Dornbracht, Cassina, Design Within Reach, Duravit, Foscarini, Minotti, Poliform, Poltrona Frau, Restoration Hardware, Roll & Hill, Sherwin-Williams, Tacchini, Toto, Victoria & Albert, Waterworks, Yerra Rugs Photographs:  Matthew Millman Manufacturers Brands with products used in this architecture project CopyHouses•Jackson, United States ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/942672/riverbend-residence-clb-architects Clipboard CopyAbout this officeCLB ArchitectsOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesJacksonOn FacebookUnited StatesPublished on July 01, 2020Cite: “Riverbend Residence / CLB Architects” 01 Jul 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisOxidized Copper: Nordic BrownDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteStonesCosentinoSurfaces – Silestone® Nebula SeriesWall / Ceiling LightsLouis PoulsenLamp – LP RiplsWood Boards / HPL PanelsBruagRoom Dividers – Partition Wall MDFStonesNeolithSintered Stone – Mar del PlataWindowspanoramah!®ah! SecurityPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsMIS Facade PanelCarpetsFabromont AGTextile Floor Covering – Orbital® 07 COLORpunkt®LightsNorka lightingLuminaire – BelfastMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Civil: Houses 2018 Landscape Architect: Design Team:Jennifer Mei, Libby ErkerElectrical & Lighting:Helius Lighting Group, Salt Lake City, UTElectrical:Helius Lighting GroupLighting:Helius Lighting GroupCity:JacksonCountry:United StatesMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Matthew MillmanRecommended ProductsWoodStructureCraftEngineering – Architectural & FreeformWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusDoorsdormakabaEntrance Doors – Revolving Door 4000 SeriesSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Ceiling SailsText description provided by the architects. A spectacular site, artistic freedom, and clients with a vision came together to create the perfect opportunity for CLB to design a modern art piece on the banks of the Snake River. The 20-acre property brought its challenges. An Army Corps of Engineers-built berm created a visual barrier to the water, and a healthy cottonwood grove, though offering the ultimate in privacy, screened the views to the Tetons. The architects’ solution was to build platforms on site to study the river, the seasons, and the views, then elevate the home five feet above ground level to lift the main living area above the riverine meadow.Save this picture!© Matthew MillmanSave this picture!PlanSave this picture!© Matthew MillmanThe architects designed the house and guest house in a stripped-down plan: as two bars set perpendicular to each other, the house running east/west, the guesthouse running north/south. The structures exemplify a simplicity of line and material palette and are connected by wood decking, which creates a shared outdoor space that capitalizes on warm southern light. There, a bosque of aspen trees provides shadow and texture and acts as a focal point within the natural clearing. From that seasonal outdoor living space, one looks through the living room of the main house to the Tetons beyond. This transparency renders the structure less imposing and further connects the home to its site.Save this picture!© Matthew MillmanOn both sides of the home, echoed in the guest house, ten-foot overhangs run the length of the building. The resulting carved-out spaces, lined with cedar, provide warmth and a natural element, as well as a contrast against the metal skin of the building. The naturally varicolored cedar is laid in a carefully detailed undulating pattern to create texture and shadow play, while the steel on the exterior of the building is designed to weather over time — its ‘living finish’ slowly rusting to a patina as the home further integrates with its site. Exterior materials are carried inside with board-formed concrete, white plaster walls, and cedar ceilings. Floors of architectural concrete contain bits of green glass for added texture and interest.Save this picture!© Matthew MillmanIn the main volume, the double-height kitchen/dining/living area opens in its length to north and south with floor-to-ceiling windows, while the fireplace stack — created from board-formed concrete in which some boards project and some recede for added texture — grounds the room. On the entry end of the building, the architects created a two-story component within the long building; this allows for children’s bedrooms above with a guest room, garage, and statement powder room below. (The only windowless room in the house, the powder room reads as a tunnel: arched full-length mirrors indefinitely reflect the brass railroad tracks set in the floor, creating a dramatic trompe l’oeil tunnel effect). Engineered beech floors upstairs and painted millwork in the mudroom and media room provide contrast to the cedar.Save this picture!© Matthew MillmanIn the living room, CLB designed architectural lighting in channels to avoid interfering with the beauty of the ceiling then chose key statement decorative lighting pieces throughout the house. They worked with the clients on all furnishings to bring a comfortable, casual elegance to spaces that might otherwise feel grand using texture and saturated colors. On the home’s north side, a ten-foot-wide deck with its attendant overhang runs the length of the house, rising to the second story on the east end. This multipurpose outdoor space encompasses an outdoor kitchen and dining area with grill and pizza oven, ties the master bedroom suite at the west end to the rest of the house, creates additional entertaining space off the living room, provides access to the meadow, and engages with the river— a simple and elegant solution to multiprogram goals.Save this picture!© Matthew MillmanProject gallerySee allShow lessSugar House / Architects49 House Design LimitedSelected ProjectsLast Call for Submissions: INSPIRELI AWARDSStudent Competitions Share ArchDaily JM Engineers PLLC, Missoula, MT Lead Architects: Save this picture!© Matthew Millman+ 60Curated by Paula Pintos Sharecenter_img Riverbend Residence / CLB Architects Architects: CLB Architects Year Completion year of this architecture project Hershberger Design KL&A Inc. Projects “COPY” General Contractor: Jorgensen Geotechnical, Jackson, WY Peak Builders Mechanical: United States Nelson Engineering Structural: Riverbend Residence / CLB ArchitectsSave this projectSaveRiverbend Residence / CLB Architects “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/942672/riverbend-residence-clb-architects Clipboardlast_img read more

Recent Comments