Tag: 济南娱乐地图夜


first_img “COPY” Manufacturers: Maxlight, Fowler & Co Photographs Area:  335 m² Year Completion year of this architecture project Projects Trogal Griffin Associates Save this picture!© Matt Clayton+ 12 Share Architects: Robert Hirschfield Architects Area Area of this architecture project Main Contractor: ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/803279/open-house-robert-hirschfield-architects Clipboard Open House / Robert Hirschfield ArchitectsSave this projectSaveOpen House / Robert Hirschfield Architects Structural Engineer: “COPY” Photographs:  Matt Clayton Manufacturers Brands with products used in this architecture project ArchDaily Conisbee CopyHouses, Extension•London, United Kingdom Open House / Robert Hirschfield Architects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/803279/open-house-robert-hirschfield-architects Clipboard United Kingdom Designer Maker:Fowler & CoJoinery:Dot BespokeKitchen Designer:BulthaupGlazing Specialist:CulmaxCity:LondonCountry:United KingdomMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Matt ClaytonRecommended ProductsDoorspanoramah!®ah! PivotDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteDoorsAir-LuxPivoting DoorDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumText description provided by the architects. An extensive redevelopment of an Edwardian semi-detached house in north London, dramatically re-ordering rooms and extending the house to the rear to meet the evolving needs of a couple and their teenage children.Save this picture!© Matt ClaytonThis large period house required significant untangling from its congested internal layout in order to rationalise and re-configure its interior spaces. It also had a lack of connectedness to it’s generous outdoor spaces and an under-exploited loft area.Save this picture!SectionThe original living and service areas of the house were dark, cramped and restrictive to family shared spaces. Our solution was to reconfigure the layout of each floor and expand the house to create a spacious living area to the rear of the ground floor with a large glazed structure that frames the newly landscaped garden and terrace.Save this picture!© Matt ClaytonThe re-configured floors have given the family generous sized rooms with an interesting play of level changes and volumes that can now be fully shared and enjoyed. These are connected by a new helical staircase with a ribbon-like handrail that curves as it ascends in parallel with the central double-height void.Save this picture!© Matt ClaytonThe new loft bedroom is the proud possessor of its own private recessed terrace that has cleverly and discretely been carved into the pitch of the roof.The bathrooms, bedrooms and living spaces have bespoke built-in joinery, storage spaces and shelving all of which have been fully integrated into the overall concept and design.Save this picture!PlansThroughout the house, the warmth and texture of the wood grain used for the staircase has been emphasised in floor finishes and worktops elsewhere.Save this picture!© Matt ClaytonProduct Description. The bespoke timber staircase was designed in close collaboration with designer-maker, Fowler & Co. It was conceived as a single object stretching between the ground, first and second floors. The central form comprises a solid helical balustrade that ‘hangs’ down the middle of the void with the stair wrapping around it. The elegant lacquered balustrade is capped with a continuous moulded handrail, hand carved from oak to match the fluid underside that follows the curves of the staircase.Save this picture!© Matt ClaytonIt was made in Fowler & Co’s workshop and then assembled on site, with the handrail made from pieces of laminated wood pressed into a curved mould. The underside is clad with timber with each piece acting like a propeller blade, twisting in two directions. The result is a sinuous shape that is given continuity by the use of treated hand carved oak for both the underside and the ribbon-like handrail.Project gallerySee allShow lessLAVA Reveals Lush Alternate Scheme for Malaysian Forest CityUnbuilt ProjectOchoco Air Hangar / TVA ArchitectsSelected Projects Share Quantity Surveyor: 2016 Houses Vital Building Services Year:  CopyAbout this officeRobert Hirschfield ArchitectsOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentExtensionLondonEnglandUnited KingdomPublished on January 27, 2017Cite: “Open House / Robert Hirschfield Architects” 27 Jan 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodGRP Siding Façade SystemPlasticsMitrexSolar SidingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic RoyalSystems / Prefabricated PanelsKalwall®Translucent WalkwaysPanels / Prefabricated AssembliesIsland Exterior FabricatorsSpecialty Facade SystemsLightsLouis PoulsenLamps – LP Slim BoxWoodBruagAcoustic Panels with LEDTiles / Mosaic / GresiteHisbalitMosaic Tiles – Palm SpringsMineral / Organic PaintsKEIMBlack Concrete – Concretal®-BlackSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Smart CeilingsDoorsGorter HatchesFloor Door – Fire RatedBricksDEPPEWaterstruck Bricks – 1622/1635ekws DFMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Recent Comments